Fred Barmentlo 06-11 71 59 68
Peter Meijer 06-31 96 00 78
E-mail info@meijerenbarmentlo.nl

Wie zijn wij?

Peter Meijer

Privé

Mijn naam is Peter Meijer, ik ben woonachtig in Apeldoorn, ben getrouwd en heb 3 kinderen.

Studie- en werkervaring

Na mijn studie HEAO-Bedrijfseconomie in Groningen, ben ik in 1996 gestart in de financiële sector. De eerste 5 jaar heb ik als adviseur (pensioen, schade- en levensverzekeringen) gewerkt bij een assurantiekantoor in Arnhem en van 2001 tot 2014 bij Van Lanschot Bankiers (Private Banker in Zeist, als Manager Pensioenadviseurs in Den Bosch en Senior Banker in Arnhem).

Zelfstandig

In 2014 ben ik als zelfstandig en onafhankelijk financieel adviseur gestart en adviseer ik mijn relaties in de volle breedte. Hierbij richt ik mij op persoonlijk advies en ondersteuning op het gebied van inkomens- en vermogensvraagstukken. In een persoonlijk financieel rapport wordt de huidige financiële situatie inzichtelijk gemaakt en geanalyseerd. Hierbij komen onderwerpen als hypotheken, pensioenen, beleggen, verzekeringen of sparen aan de orde.

Fred Barmentlo

Privé

Mijn naam is Fred Barmentlo. Ik ben 59 jaar, een Arnhemmer, getrouwd en heb 2 kinderen.

Studie- en werkervaring

Na de MEAO ben ik in 1980 gestart bij Ernst & Young. Na het behalen van de diploma’s Staatspraktijkdiploma voor Bedrijfsadministratie en Hogere Bedrijfsadministratie, heb ik de studie Accountant-administratieconsulent gevolgd. Vanaf 1989 tot en met 1999 was ik financieel controller/hoofd administratie bij een groot regionaal makelaarskantoor.

Zelfstandig

Vanaf 2000 ben ik werkzaam voor mijn eigen administratiekantoor, met een grote diversiteit aan opdrachtgevers (zakelijk en particulier). Accountancy, interim-opdrachten en alle soorten belastingaangiftes behoren tot de hoofdtaken. Ook bestuurlijke taken (penningmeester) worden uitgevoerd.

Persoonlijk contact, vertrouwen en deskundigheid zijn voor mij belangrijke uitgangspunten in het contact met mijn relaties.

Een persoonlijke relatie met mijn cliënten staat voorop, of het nu gaat om het inboeken van uw administratieve bescheiden, het samenstellen van uw jaarrekening of het opmaken van uw belastingaangifte(s).

Peter Meijer

Fred Barmentlo
senior administratieconsulent/salarisadministrateur